• Bulgarian
  • English
BLISSTOOL
Advertisement

19 January 2018

Привет, Страннико
Вход или Регистрация.
Забравена Парола?
Цялостен пълен тест на LTC27 (1 разглежда/т)
_GEN_GOTOBOTTOM Отговори Фаворити: 0
ТЕМА: Цялостен пълен тест на LTC27
#66
Цялостен пълен тест на LTC27 2007/08/28 15:04 Рейтинг: 2  
Здравейте.
Много приказки се изприказваха за този металотърсач.Дали е добър или не е.Тука Blisstool си го хвали.Но нека да видим какви реални резултати се получават от този металодетектор.Тука само пълним форума с приказки.
Въпросът ми е следният:
Къде могат да се направят сравнителни тестове с други металотърсачи от други марки.Все пак за да разберем колко е добър този металотърсач който го хвалите, дайте конкретно къде могат да се направят тези тестове.Друго е ръка да пипне, око да види.Тука и да си чешим езиците файда няма.
Който има желание, нека да пробва.И недейте казва да го пробваме напр. в офиса.Защото, въздушно всичките хващат яко и отделят.Терена му е майката, да копнеш и да видиш какво ще стане.Който иска, нека да го сравни напр. с GOLD MAKS 1, или с други марки и модели, които са с автоматичен земен баланс.Там е истината, на полигона.Тука само си раздвижваме пръстите по клавиатурите.
  Само Регистрирани Потребители могат да публикуват Нови Мнения.
#71
Отг:Цялостен пълен тест на LTC27 2007/08/28 17:00 Рейтинг: 18  
Здравейте,

Всеки който желае, може да се свърже с нас и да направи самостоятелно или с наше съдействие тестове на ТЕРЕН на металдетектор BLISSTOOL LTC27.
Приемаме и уговорки за паралелни тестове с други уреди от други производители, ако Вие ги предоставите, за времето на теста, който може и сам ако желаете да извършите.
Моля прегледайте и един от последните ми постинги с номер 67 и тема "Отг:Интересни съвпадения с металотърсач произведен в БГ" - директен линк към него има ТУК, в тема със същото име.
Там съм изложил конкретни факти, относно схемотехниката и реалните резултати на различните уреди БГ производство.

Редактирано от: BLISSTOOL, на: 2007/08/29 01:03
  Само Регистрирани Потребители могат да публикуват Нови Мнения.
_GEN_GOTOTOP Отговори
RSS Eмисия на Mоследните Mнения


Bookmark and Share


Преведи автоматично тази страница на:
EnglishBulgarianCzechDanishDutchFinnishFrenchGermanGreekItalianPolishRomanianRussianSpanishSwedishLatvianLithuanianSlovakSlovenianEstonianHungarianTurkish   
JoomlaWatch Stats 1.2.6 by Matej Koval